Personlig indpakning

Emballage med
logo tryk

kvalitetsprodukter til gode priser

Emballage og indpakning med logo er suverænt den bedste og billigste reklame du kan få. Hver gang du sælger et produkt og din kunde forlader butikken med personliglavet emballage så øger du kendskab til dit brand, dit firma, dit varemærke.

Papirsposer med flad hank

Bæreposer med hank og trykt logo har vi i mange størrelser. Posen kan bruges til rigtig mange typer forretning. Kraftig papir kvalitet lavet til at holde til det meste. Vores papirsposer er lavet af naturlige materialer.

Sandwich & burgerpapir

Få dit eget tryk på sandwichpapir til rigtig gode priser. Det kan godt betale sig at få burgerpapir med tryk. Vi har flere forskellige typer papir afhængig af dit behov. Papiret opfylder de strengeste fødevarekrav.

Papirsposer med snoet hank

Bærepose med snoet hank til alle typer forretning. Posen er lavet i kraftig genbrugspapir så den kan holde til lidt af hvert. De kan fås i brun kraftpapir eller i farver.

Burgerlommer med logo

Burgerlommer til servering eller take away lavet i fedtafvisende papir. Burgerlommerne fås naturligvis med jeres tryk på.

Luksus poser

Eksklusive bæreposer i kraftig luksus kvalitet. De kan fås i mange størrelser og farver. Posen har en behagelig hank. Bruges ofte af tøjbutikker og eksklusive forretninger.

Kaffekopper

Kaffekop i papir med logo tryk. Server god to go kaffe med stil og bliv set i gadebilledet med vores kaffekrus med logo. Krus fås til både varme og kolde drikke og er i rigtig god og kraftig kvalitet med fantastisk print.

Labels & klistemærker

Kvalitets klistermærker med logo til både ude- og indebrug. Vi har et stort udvalg bl.a. alle størrelser, farver, finish og til alle formål. De leveres på rulle så det er nemt for dig at bruge dem.

Klodsbundsposer

Klodsbundsposer eller take away poser er typisk brugt til fødevarer. Posen bliver også brugst som goodie bag til events. De er praktiske og billige poser. Papiret er kraftig genbrugspapir hvor der trykkes logo på. Poserne fås i mange størrelser.

Sukkerposer med logo

Danmarks smarteste branding gennem sukkerposer med tryk. Vi trykker dine sukkerposer med logo hurtigt og til rigtige gode priser. Vi hjælper med at designe dem også.

Pakketape med logo

Tape med logo tryk laver vi i mange designs. Du bestemmer hvordan tapen skal se ud. Har du en webshop eller en produktionsvirksomhed så er tape med logo en oplagt mulighed.

Bagerposer med logo

Bærepose med snoet hank til alle typer forretning. Posen er lavet i kraftig genbrugspapir så den kan holde til lidt af hvert. De kan fås i brun kraftpapir eller i farver.

Chokolade med logo

Chokolade med dit firmalogo typisk til webshops, cafeer, events og messer. Nem bestilling, hurtig levering og ikke mindst Danmarks nok bedste priser. Mindste bestilling kan fås helt ned til kun 1.000 stk. Vælg mellem forskellige slags chokolade.

Peanutsposer med logo

Små goodie bags med peanuts og eget logo tryk. Eksklusiv forhandling i Danmark. Sjov og innovativ måde at servere peanuts på. Posen kan hænges på flasken med dit logo, husets tilbud eller et andet budskab.

Skal du også bruge markedets mest optimale og synlige markedsføring

Emballage og indpakning med logo tryk

Når du begynder at bruge din egen emballage og indpakning med logo vil du hurtigt opnå markedets mest effektive og synlige selvpromovering af din virksomhed.

ditlogo.dk

Vi kan gøre din indpakning til noget særlig

Ja det kan du godt. Vi har grafikere der kan hjælpe dig med alt fra logo til farvevalg.

Minimum antal afhænger af hvilket produkt du ønsker. Vil du eksempelvis gerne have muleposer med logo kan vi allerede lave dem fra 10 stk.

Hos Ditlogo går vi meget op i miljøet og derfor kan langt de fleste af vores produkter også tilbydes i miljøvenlig udgave.

Ja det gør vi og i langt de fleste tilfælde laver vi poserne ud af genbrugspapir.

Vores mål er, at tilbyde kunderne nogle af markedets bedste priser.

Hvad er emballage med tryk?

Ditlogo har fokus på anderledes markedsføring i kombination med simpel behov for at pakke og emballere varer. Vi forstår vigtigheden af branding, da vi af egen erfaring ved, hvilken effekt det giver hos en virksomhed.

Vi tilbyder al form for tryk på emballage, uanset om det er print af dit logo, citat eller noget helt tredje. Vi hjælper virksomheder med, at skabe en større synlighed af deres brand. Så uanset om du har en cafe, sandwichbar, burgerbar, restaurant, blomsterbutik, tøjbutik, isbutik, foodtruck, webshop eller bare har brug for emballage til en event eller messe, så kan vi lave stort alt med tryk til dig til en meget fornuftig og god pris. Du KAN nemlig godt brande din virksomhed både smart og billigt.

Poser og papir af god kvalitet

Man forbinder måske reklame med noget der koster mange penge. Sådan er det ikke hos Ditlogo fordi vi synes at det med at reklamere burde være tilgængelig for alle virksomheder små som store.

Vores mål er at tilbyde bl.a. sandwich- eller burgerpapir med logo, bærepose med logo eller takeaway pose med logo til gode priser som selv den mindste virksomhed har råd til.

Vi går meget op i at finde de helt rigtige leverandører så vores kunder får den bedste kvalitet til en god pris. Vores poser og papir er eksempelvis 100% nedbrydelige og lavet af enten naturlige materialer eller af genbrugspapir samt opfylder de seneste krav mht. skadelige stoffer.

Stor faglig service

Vi har opbygget Ditlogo på god service og pris og når vores kunder kommer tilfredse tilbage så er vores mål opfyldt. Vi hjælper og guider vores kunder fra den allerførste ide til det færdige produkt, og ikke mindst det RIGTIGE produkt da det nogle gange kan være svært at navigere i de mange emballage produkter. 

Det skal ikke være svære end det er at købe emballage med logo så det eneste du skal gøre er, at sende os dit logo eller det budskab du gerne vil have trykt, så klarer vi resten og fører en dialog med dig indtil du er helt tilfreds med resultatet.

Vores kunder fortæller os at vi er meget ærlige i vores kommunikation og det er vi altid rigtig glade for at høre fordi vi prøver virkelig at være ærlige og jordnære med vores kunder. 

Hvordan skal emballagen se ud?

Er du en nystartet virksomhed eller trænger du bare til lidt fornyelse for at kunne følge med i de mange trends? Måske har du allerede et logo? Eller ved lige præcis hvilken budskab skal der stå på f.eks. dit burgerpapir med logo eller bærepose med logo?

Uanset svar så hjælper vi mere end gerne med det grafiske – og det koster dig IKKE kassen da vi synes at godt design ikke behøver at være dyrt! Vi har nogle meget dygtige og kreative grafikere som kan få den mest almindelige brune papirspose eller klistermærke til at se godt ud.

Levering af poser og sandwichpapir

Ditlogo har gode leveringstider  selvom der er større og større efterspørgsel efter papir og personlig emballage med logo. Der er selvfølgelig forskellige leveringstider på specielle klistermærker, papirsposer med tryk, sandwichpapir med tryk, muleposer med tryk, slik med logo osv.  og leveringstiden kan selvfølgelig også variere med efterspørgslen.

Du får altid oplyst en omtrent leveringstid når du henvende dig til os med en konkret forespørgsel. Vi vil også gerne sikre os at det leverede leverer op til både dine og vores forventninger så kvaliteten er altid i fokus.

Emballage med tryk er billigere end du tror

Vi har ingen ekstra afgifter, irriterende gebyrer eller eventuelle omkostninger som ikke er aftalt på forhånd.

Ditlogo betyder:

  • Billig kliche
  • Gode leveringstider
  • Nem genbestilling
  • Grafisk assistance
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Rigtig gode priser
  • Faglig og ærlig rådgivning

Har du brug for at få fremsendt prøver på vores produkter er du mere end velkommen til, at ringe eller skrive til os eller måske kigge forbi.

Open positions

Ring eller skriv til os og hør hvordan vi kan gøre din emballage mere individuel og synlig

Leder du efter en effektiv og omkostningsfornuftig måde at gøre lidt ekstra i din markedsføring så er emballage og indpakning med logo den perfekte måde at imødekomme din butik eller virksomheds behov for ekstra promovering.