Vores historie

Med et evigt iværksættergen ulmende i os, startede vi Ditlogo i 2014 med den tanke at tilbyde danskerne flot, konkurrencedygtig emballage og indpakning med eget logo i god kvalitet. Vi har efterhånden over 10 års erfaring i indpakning og emballering.

Vi kommer selv fra detail- og cafebranchen og vi syntes altid at den emballage man dengang kunne få enten ikke var særlig pæn eller også passede kvaliteten ikke med prisen.

Mulighed for større og større synlighed på de sociale medier samt stigende konkurrence i brancherne gjorde at det var på tide at gøre noget ved indpakningen. Den skulle være pæn, i god kvalitet, præsentere og promovere produktet og virksomheden godt og samtidig ikke koste noget. Tja, det sidste kan vi ikke helt opfylde men vi er ret sikre på at vi har en af Danmarks bedste priser, produkter og service på emballage og indpakning med tryk.

Sådan startede eventyret og siden er vi fulgt med i tendenser, stigende behov for bæredygtige og miljørigtige produkter, ændrede behov og ønsker hos vores kunder samt stigende take away i madbranchen som bliver mere og mere populær og er kommet for at blive. Det er virkelig spændende at kigge tilbage og se hvor meget emballageverden har forbedret sig.

Vi tilbyder de danske forretninger og virksomheder en ærlig og kvalificeret rådgivning hvor selve salget ikke er målet – så klicheagtigt som det måtte lyde – men dét at vores kunder mærker og føler at det er det rigtige sted de er kommet for at handle. Det gør os glad og giver energi til at fortsætte videre med det vi laver og vide at der venter spændende indpakningsmuligheder i horisonten – lidt nørdede er vi også.

Du er ALTID velkommen til at kontakte os og få en lille snak om de mange muligheder der er indenfor emballage med tryk.

 

Ditlogo team

GODE PRISER

Kvalitetsprodukter til super skarpe og konkurrencedygtige priser

GOD SERVICE

Faglig kompetence med over 10 års erfaring i branchen

GENNEMSIGTIGHED

INGEN skjulte omkostninger & nem genbestilling

Emballage og indpakning med logo er suverænt den bedste og billigste reklame du kan få. Hver gang du sælger et produkt og din kunde forlader butikken med personliglavet emballage så øger du kendskab til dit brand, dit firma, dit varemærke.