Personlig skilte

Storformatprint &
lysskilte

til priser hvor alle kan være med

Hvorfor begrænse dig til digitale løsninger. Sig det i stedet med store bogstaver på storformat. Et banner til udsalg, gadeskilt, roll up til den næste konference. Der er mange muligheder.

skilte bannere storformatprint

Banner i stof eller pvc

Flag & beachflag

Foldere

Lys skilte

Folie

Roll-up

Figurskåred folie

Gulvfolie

3D bogstaver

Plakater

Massestand

Magnetfolie

Spørg os hvordan du også kan optimere din brug af stoformat print.

Man skal aldrig undervurdere vigtigheden af printede medier som banner, skilte, flag mm.. Sammen med det rigtige visuelle udtryk er storformat print med til at forstærke dit brand og budskab.

Skab troværdighed
Bliv husket

Skilte

Plakater

Plakater er ret gode til at provokere hurtige reaktioner hos kunderne. Det kan f.eks. være et slå-til tilbud eller en ny vare i butikken. En god plakat i form af en gadeskilt kan forbinde din virksomhed til kunderne ved at gøre dem opmærksomme på dit produkt. En plakat kan også bruges til f.eks. undervisning, kurser eller som vægplakat hvor der er behov for speciel tryk. Så for at blive bemærket og få forbindelse til dine kunder, plakatannoncering mislykkes aldrig.

Bannere

Specielt udendørs bannere er noget af det mest synlige reklame du kan købe. Uanset om det er annoncering af et nyt produkt eller en tjeneste eller opbygning af dit brand, er bannerreklamer det mest omkostningseffektive og populære der findes. Vi kan skaffe billige udendørsbannere men også indendørs i topkvalitet og i materialer som PVC, mesh og meget mere. Desuden laver vi banner med tryk til f.eks. events eller tilbud.

Roll up

Roll up er en rigtig god supplement til enhver virksomheds markedsføringsplan. At investere i en roll up betyder, at du kan tage den med dig – hvor end du måtte bruge den. Det kan være du skal bruge roll-up til messer, undervisning, præsentation eller bare som en reklamesøjle. Vi tilbyder flere slags roll up systemer alt afhængig af behovet og prisen. Vi er naturligvis klar til at hjælpe dig med at udvælge den rigtige roll up med det rigtige design udtryk.

Har du en opgave til os? Lad os snakke sammen -

Du er altid velkommen til helt uforpligtende at kontakte os på telefon eller mail.

ditlogo.dk

Spørg
løs

*Vi hjælper dig med at designe produkter uanset hvad du skal bruge det til. Hvis du ikke ved hvad du skal have på dem, så kommer vi gerne med ideer til designs, som vi mener vil passe til din virksomhed.

Vi er flinke, kompetente men også: Hurtige

*Afhængig af travlhed og sæson så er vores normale leverigstider meget korte. De kan dog variere fra produkt til produkt. Vi har også mulighed for ekspres leverancer.

Send formular nu
Kontakt os