Persondatapolitik

ditlogo ApS (herefter betegnet som ”vi”, ”os”, ”vores”) behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med denne persondata- og privatlivsbeskyttelsespolitik (herefter betegnet som ”Persondatapolitik”).
Vi respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse og forsvarlig behandling og opbevaring af alle personlige oplysninger som vi modtager af kunden eller indsamler selv.

I det følgende informerer vi dig om dine rettigheder som registreret kunde hos os, samt om hvordan vi behandler og beskytter dine personoplysninger.

1. Personoplysninger

Vi indsamler oplysninger på flere måder. Vi indsamler oplysninger som er nødvendige for at levere et produkt eller udføre en grafisk opgave til dig.

1.1 Vi behandler personoplysninger om dig, som du selv giver os for at kunne opfylde vores aftale med dig. De indsamlede personoplysninger vil typisk omfatte:

– Kontaktoplysninger: for- og efternavn, firma, titel, firmaadresse, evt. privatadresse, e-mailadresse, og telefonnummer.
– Evt. fotodokumentation hvis det fremgår af opgaven vi udfører for dig.
– Evt. personer som fremgår af grafiske opgaver.

1.2 Vi behandler også personoplysninger om dig, når du:

– Tilmelder dig nyhedsbrev.
– I øvrigt giver os dine personoplysninger.

1.3 Vi behandler også personoplysninger om dig, når vi indsamler dem selv:

– Informationer hentet fra offentlig tilgængelige portaler såsom CVR register eller via emnets egen hjemmeside. Disse informationer bliver slettet løbende hvis ikke de bruges.

1.4 Vi behandler også personoplysninger når du besøger vores hjemmeside:

Når du besøger vores hjemmeside og Facebook side bruger vi Google Analytics og Facebook Pixelen til at indsamle oplysninger om dit besøg.
Disse oplysninger kan være: hvor ofte besøger du vores hjemmeside og i hvor lang tid bliver du på hjemmesiden, hvilken enhed du bruger f.eks. PC eller Ipad. Disse data opbevares hos hhv. Google og Facebook i henhold til deres persondatapolitik.

1.5 Vi behandler også personoplysninger om dig når du skriver formular på vores hjemmeside:

Når du gerne vil i kontakt med os vedr. forespørgsel på pris bruger du også webformularen. I den forbindelse skal du udfylde følgende oplysninger om dig selv:

– Navn
– Virksomhed
– E-mail
– Telefonnummer
– Hvilket produkt henvendelsen drejer sig om samt størrelse og antal

2. Anvendelse af dine personoplysninger

2.1 Formålet med indsamlingen af dine personlige oplysninger er at opfylde vores aftale med dig om levering af produkter og grafiske opgaver til dig.

2.2 Vi behandler kun personoplysninger om dig, der er relevante og tilstrækkelige til opfyldelse af formålet.

2.3 Oplysningerne som er indsamlet på offentlig tilgængelige portaler bruger vi til at kunne sende evt. vareprøver, uopfordret kundebesøg eller lign.

2.4 Oplysningerne om dit besøg på vores hjemmeside bruger vi til statistiske formål.

2.5 Oplysningerne som du giver os via webformularen behandler vi for at kunne sende dig tilbud, vareprøver osv. i forbindelse med din forespørgsel.

 

3. Opbevaring af dine personoplysninger

3.1 Dine personoplysninger opbevares hos os elektronisk med koder.

3.2 Oplysningerne lagres på servere inden for EU, og dine personlige oplysninger vil derfor altid være omfattet af beskyttelsen i persondataforordningen.

3.3 Vi er, over for dig, ansvarlige for opbevaringen af dine personlige oplysninger hos Databehandlerne f.eks. vores CRM system eller bogføringsprogram.

3.4 Vi påser løbende, at vi og vores Databehandlere har truffet de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerheds-foranstaltninger mod, at dine personlige oplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, går tabt eller forringes. Endvidere sikrer vi, at de ikke kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med de til enhver tid gældende regler om behandling af personoplysninger.

 

4. Deling

4.1 Vi videregiver aldrig dine oplysninger til tredjemand med henblik på markedsføring.

4.2 Vi udveksler kun de højest nødvendige personoplysninger med samarbejdspartnere hvis det er nødvendigt for at kunne opfylde vores salgs- og leveringsforpligtelser, det kan f.eks. være en leveringsadresse.

 

5. Sletning af dine personlige oplysninger

5.1 Vi opbevarer kun personoplysninger, så længe det er nødvendigt til opfyldelse af formålet eller til opfyldelse af lovkrav.

5.2 Personoplysninger slettes senest 5 år efter de er modtaget eller indsamlet, medmindre der er særlige grunde til at opbevare dem længere f.eks. hvis kunden stadigvæk efter 5 år køber produkter eller ydelser af os.

 

6. Dine rettigheder

6.1 Du er til enhver tid berettiget til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi har indsamlet, og som vi opbevarer og behandler om dig. Ønsker du at få det oplyst, så kontakt os på vores e-mail eller hovedtelefonnummer som står nederst i dette dokument.

6.2 Du kan til enhver tid kræve berigtigelse, gøre indsigelse eller få begrænset behandlingen af dine personoplysninger.

6.3 Du har til enhver tid ret til at trække dit evt. samtykke tilbage. Dette kan du gøre ved at kontakte os via de nedenstående oplysninger.

6.4 Du har også ret til at få slettet de personoplysninger, vi har registeret om dig. Ønsker du at få slettet dine personoplysninger sletter vi alle oplysninger som vi ikke efter lovgivninger er pålagt til at gemme.

 

7. Dataansvarlig

7.1 Dine personoplysninger indsamles og behandles af:

ditlogo ApS
CVR: 39390906
Frodesgade 145
6700 Esbjerg
E-mail: info@ditlogo.dk
Tlf: 71 7474 10