Hos ditlogo kan vi hjælpe med

Webdesign af
Professionelle Hjemmesider
& Brugervenlige webshops

Hjemmeside og webshop løsninger til gode faste priser og helt uden bindinger eller ekstra omkostninger. Vi laver ikke hjemmesider bare for at lave dem. Vi går først i gang med at leve din nye webshop eller hjemmeside når vi har fuld overblik over din forretning og ønsker. 

ditlogo webStudio

linderoth-as.dk

Ditlogo studio

uniqat.dk

Ditlogo studio

jernekro.dk

Vi ved hvad der er vigtigt når du skal have din nye

PRISVENLIGE HJEMMESIDE

Brugervenlighed

Kampen om nye kunder online har aldrig været større. Derfor er brugervenlighed og funktionalitet af din hjemmeside og webshop ekstrem vigtig. Moderne, funktionel og brugervenlig erhvervshjemmeside er af afgørende betydning i de her digitale tider. 

Tryghed & Support

Du skal kune føle tryghed hele vejen rundt i opbygningsprocessen af din nye hjemmeside. Mulighed for at få hjælp og support efter at din hjemmeside er blevet færdig skal være tilstede fra dag ET.

Ingen binding

Hos DITLOGO.DK ønsker vi, at vores kunder skal forblive hos os fordi de er fuld tilfredse med de ydelser og hjælp vi giver dem. Vi har INGEN bindings aftaler og den færdige hjemmeside er kun din.

Alt er relativt og derfor er det svært at definere hvad en billig hjemmeside er. En ny hjemmeside på 40.000 kr. kan være billig hvis nogle af de andre kollegaer fra branchen gerne vil have det dobbelte for den samme hjemmeside opbygning. Ditlogos mål er at lave hjemmesider som er fuld funktionelle og profesionelle men til rimelige priser. På den måde kan alle få lavet en god og brugervenlig hjemmeside eller webshop. 

Vi har ingen skjulte omkostninger eller uigennemskuelige bindinger. Den pris vi aftaler fra starten er den pris du kommer til at betale til sidst. Du ejer selv din hjemmeside ligeså snart den er færdig og overdraget til dig. Vi laver profesionelle hjemmesider som er brugervenlige og lavet med henblik på at skabe konverteringer. Der er rene linjer fra dag et.

Der er rigtig mange som bruger smartphones til at surfe på nettet og undersøge markedet. Derfor kan man ikke gå udenom at en hjemmeside eller webshop skal være mobilvenlig og fungere optimalt også på en smartphone således at den har en responsiv design fra starten.

Selv om der er mange som gerne vil have en hjemmeside med masser af glimmer og tilbehør er vores klare anbefaling at den skal holdes så enkel så muligt. Brugeroplevelsen er den vigtigste faktor. Vi bygger og skræddersyrer din hjemmeside eller webshop efter din forretning, branche og behov. 

Vi bygger alle vores hjemmesider i brugervenlig CMS system som giver dig muligheder for løbende selv at foretage små ændringer på siden. Vores hjemmesider er ikke bygget i systemer som kun få webudviklere eller webbureauer kan vedligeholde. Når du skal lave digital markedsføring af din hjemmeside så er den opbygget sådan at den er 100% klar til at skabe trafik og få flere online besøgende. 

Du får fra starten et webbureau i Esbjerg som en fast sparringspartner og rådgiver som sikrer at hele processen i forbindelse med udarbejdelse af hjemmesiden foregår bedst muligt. For at kunne få det bedste resultat og en tilfreds kunde deler vi vores faglige viden med dig i det omfang det er nødvendigt.

Ditlogo studio

kanitaren.dk

ditlogo webStudio

senzo.dk

Den simple proces

Vores ønske er, at det skal være så simpelt så muligt at komme igennem byggeprocessen af din nye professionelle erhvervshjemmeside. Her er 5 simple trin.

1.
Dialog

Det hele starter med et telefon, video eller personlig opstartsmøde hvor vi gerne hører hvad dine ønsker er ifm. din nye hjemmeside eller webshop samt dine forventninger til os. Vi fortæller dig naturligvis vores mening, tanker og input om trends hvad der virker og hvad vi sandsynligvis skal holde os væk fra i opbygningen af hjemmesiden.  

2.
dine overvejelser

Du skal gå i tænkeboks og tage stilling til om du føler at DITLOGO.DK er den rette match. Hvis svaret er ja så starter vi vores samarbejde. Du skal derefter sende os dit logo, billeder og tekster som du ønsker skal bruges på siden. Har du ikke nogen billeder eller tekst hjælper vi dig naturligvis også med det.

3.
udvikling

Efter en aftale med dig går vi i gang med at registere din nye domæne medmindre du allerede har den. Når det er gjort begynder vi at arbejde helt konkret på din hjemmeside. Når vi har fået lavet den overordnede struktur sender vi det første udkast til dig.

4.
feedback

Nu er det tid til at høre din tilbagemelding på det første udkast vi har sendt til dig. Derefter går vi igang med at finjustere hjemmesiden og lave de ændringer du måtte have. Når det er gjort sender vi et nyt udkast til dig. Vi gentager den her proces indtil du er 100 % tilfreds med resultatet.

5.
Levering

Når du er helt tilfreds med hjemmesiden er det tid til overdragelse og oplæring. Vi giver dig al nødvendig viden så du selv kan ændre tekster og billeder og lave små justeringer. Vi er fortsat her for dig og du er ikke glemt eller efterladt alene. Når hjemmesiden er overdraget til dig så er den din og kun din. Vi har ingen skjulte abonnementsordninger eller ekstra skjulte omkostninger overfor dig.

Pris - det helt store mysterie!

Hvad bør en ny professionel hjemmeside koste?

Med vores ekspertise og erfaring er vi kommet til erkendelse at prisen på en ny hjemmeside kan variere meget og beslutningen om at vælge rigtigt kan være svært og uoverskueligt. Når man googler på nettet og finder priser på billige hjemmesider helt ned fra 1490 kr og helt op til flere hundrede tusind så bliver forvirringen endnu større. Publista har hjulpet nystartede virksomheder med en begrænset budget men også dem i den tunge ende af skalaen med helt tilpasset webudvikling. Vores mål er ikke at være den billigste hjemmeside leverandør på markedet. For hvad er en billig hjemmeside egentlig? Vi ønsker at priser på vores hjemmeside løsninger skal være fair og konkurrencedygtige. Derfor har vi skræddersyet  startpakke løsninger hvor du kan få en fuld professionel hjemmeside eller en hel webshop løsning til super pris

her er nogle forslag hvad din kommende hjemmeside kan koste.

BRONZE

Mobilvenlig og responsiv
kr 6900
 • Op til 8 sider/undersider
 • Mobil venlig
 • Responsiv design
 • Registrering af domæne
 • Tilknytning til webhotel
 • Opsætning af billeder og tekster
 • Google maps på kontakt side
 • Fast pris
 • Ingen binding

SØLV

Mobilvenlig og responsiv
kr 8900
 • Alt fra Bronse + følgende
 • Op til 15 sider/undersider
 • Komprimering af billeder
 • Kontakt formular på kontakt side
 • Sikkerhedsopdatering første år
 • Backup første år
Populær

GOLD

Mobilvenlig og responsiv
kr 9900
 • Alt fra Bronse og Sølv + følgende
 • Op til 20 sider/undersider
 • Kontakt formular på 5 valgfriesider
 • SEO optimeret tag og meta beskrivelse
 • Google analytics
 • Facebook pixel

WEBSHOP

Mobilvenlig og responsiv
kr 14900
 • Op til 10 sider/undersider
 • Oprettelse af første 5 kategorier
 • Oprettelse af de første 30 produkter
 • Responsiv design
 • Mobil venlig
 • Kontakt formular på kontakt side
 • Google maps på kontakt side
 • Registrering af domene
 • Tilknytning til webhotel
 • Ingen binding
Populær

PLATIN ENTREPRISE

Mobilvenlig og responsiv
kr +35000
 • Skræddersyet løsning pra punkt til prik
ditlogo.dk

Ofte stillede spørgsmål

Laver I billige hjemmesider og kan I hjælpe med at skaffe billeder og tekst til min webshop? Det er nogle af de oftest stillede spørgsmål til os. Her kan du læse nogle flere spørgsmål og svar. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på mail, telefon eller kigge forbi vores webbureau i Esbjerg så tager vi en uforpligtende snak om muligheder, priser og fremtidsudsigter. 

Efter at vi har holdt et opstartsmøde med dig tager det typisk 4-6 arbejdsdage før vi sender det første design udkast til dig. Når vi så får en  tilbagemelding fra dig omkring design går vi i gang med selve webudvikling af din hjemmeside. Denne proces varierer meget alt afhængig af hvor mange tilretninger du har til det første udkast samt hvor hurtig du er til at vende tilbage med info.

Typisk tager det os 2-4 uger at få din hjemmeside færdig.

Er der noget som skal laves i ekspres fart ring til os på 71 7474 10 for at høre hvor hurtigt vi kan bygge en hjemmeside til dig.

Ja selvfølgelig. Hvis du har en hjemmeside som skal bygges specielt op så laver vi også det. Ring  eller skriv til os og fortæl os om dine ønsker. 

Nej, du skal ikke selv lægge billeder og foto på siden. Vi sørger for at uploade alle tekster og billeder som vi får fra dig.

Når hjemmesiden er færdig vil du selv kunne skifte billeder eller tilføje tekst. Ønsker du at vi skal hjælpe dig med det så gør vi det gerne til super skarpe priser.

Hvis du ikke har nogen eller nok billeder og tekster kan vi godt hjælpe dig med det.

Vi anbefaler klart at dine billeder og tekster skal være så gode så muligt da de har afgørende betydning for brugeroplevelsen på hjemmesiden.

Nej, det gør der ikke. Der er ingen ekstra udgifter hos os. Hjemmesiden eller webshop er din fra den dag vi overdrager den til dig. 

Vi laver hjemmesider og webshops i alle prisklasser og til alle behov. Selvom en hjemmeside er billig kan vi stadigvæk lave den professionel og tilpasset din forretning så du er klar til online markedsføring og synlighed.

ditlogo

Har du et projekt?
Lad os snakke sammen.

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive til os og høre hvad vi kan tilbyde dig helt uforpligtende.

Kontakt os