Markeds smartreste løsninger

Tryksager & print

til priser hvor alle kan være med

Led os hjælpe jer med produktion af tryksager såsom visitkort, brochurer, etiketter, foldere, plakater og meget mere.

billig tryksager

Gavekort

Visitkort

Brug af visitkort er generelt faldende. Derfor er det mere end vigtigt at dit visitkort gør indtryk. Visitkort behøves ikke være dyrt for at være husket. Selv et billigt visitkort med det rigtige design gør indtryk. Men er du en af dem som virkelig vil ud og skille dig ud i mængden hjælper vi gerne med produktion af det der bliver kaldt luksus visitkort. Hos Publista har vi lavet et hav af visitkort mon ikke vi finder en løsning som passer til lige netop dit behov uanset om det er en billig eller eksklusiv, valget er dit og mulighederne er mange.

Foldere

plakater

Plakater

Flyers

Flyers eller løsblade er den billigste og mest brugte form for trykt reklame. Du kan for relativ små penge ramme en stor mængde af potentielle kunder og dermed komme langt med dit budskab. Du kan få dem trykt på begge sider det som i fagsproget kaldes 4+4. Hos den flinke fagmand bedre kendt som  DITLOGO koster det ikke ekstra at få det gjort. Den mest brugte flyer størrelse er A5 men ønskes der lidt mere plads til dit budskab så kan vi klart også anbefale løsblade i en A4 format.

Bøger

DITLOGO.DK har bred udvalg af tryksager til gode priser

Man skal aldrig undervurdere vigtigheden af printede medier som flyers, produktkatalog, prislister eller visitkort. Sammen med det rigtige visuelle udtryk er tryksager med til at forstærke dit brand og budskab.

Skab troværdighed
Bliv husket

Disse kunder har vi hjulpet med på vejen!
Men vi har en ekstra plads til dig også!

Lad os gå efter toppen sammen.

Uanset om du har behov for emballage, nyt tryksag, skilt eller en flot og ny erhvervshjemmeside så er vi de rette til at hjælpe dig med det.

ditlogo.dk

Spørg
løs

*Vi hjælper dig med at designe produkter uanset hvad du skal bruge det til. Hvis du ikke ved hvad du skal have på dem, så kommer vi gerne med ideer til designs, som vi mener vil passe til din virksomhed.

Vi er flinke, kompetente men også: Hurtige

*Afhængig af travlhed og sæson så er vores normale leverigstider meget korte. De kan dog variere fra produkt til produkt. Vi har også mulighed for ekspres leverancer.

Send formular nu
Kontakt os